تابلو برق صنعتی می تواند بین اجزای یک سیستم برقی ارتباط درست و منظمی را برقرار کند و نقش مهمی را در صنایع تولیدی و کارخانه ها دارد و موجب ایمنی در محیط کار می شود. کاربرد این سیستم در پالایشگاه ها، ایستگاه های مبدل، کارخانه های صنعتی و ایستگاه های برق است و در صنایع مختلف کاربرد گسترده ای دارد. برای آشنایی بیشتر با تجهیزات داخلی تابلو برق صنعتی، انواع تابلو برق و موارد استفاده آن این مقاله را مطالعه کنید.
برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید تابلو برق صنعتی لطفا با شماره 02157718 تماس حاصل فرمایید.
تابلوهای برق صنعتی به صورت محفظه هایی هستند که درون آن ها قطعات و تجهیزات کنترل برق نصب می شود. این محفظه در برابر عوامل محیطی از تجهیزات و قطعات خود محافظت کرده و مانع برق گرفتگی افراد نیز می شود. معمولا این تابلوها از جنس های مختلفی مثل فلز، پلی کربنات و کامپوزیت ساخته شده اند و تجهیزات داخلی آن ها بسته به کاربرد تابلو برق متفاوت هستند.
در داخل محفظه تابلوی برق صنعتی تجهیزات الکتریکی یا الکترونیکی مانند سوئیچها، دستگیره ها و نمایشگرها به صورت منظم در ردیف های عایق بندی شده قرار می گیرند؛ بنابراین اپراتور به آسانی می تواند آن ها را کنترل، تعمیر و تعویض نماید.
همان طور که در قسمت مقدمه بیان کردیم تابلو برق صنعتی کاربردهای مختلفی دارد که برخی از آن ها به شرح زیر است:
تابلو برق صنعتی از لحاظ ساختار به انواع گوناگونی دسته بندی می شود که در ادامه معرفی آن ها می پردازیم.
در انواع تابلو برق صنعتی، تابلو برق فشار ضعیف و تابلو برق خانگی محل نصب از اهمیت بالایی برخوردار است و تاثیر زیادی روی نحوه ساخت تابلو برق دارد. از لحاظ محل نصب انواع تابلو برق صنعتی و خانگی به دو دسته داخلی و بیرونی تقسیم می شوند.
تابلو برق ها بسته به سطح ولتاژی که دارند در دسته به شرح زیر قرار می گیرند.
سطح ولتاژ تابلو برق فشار متوسط بین 1000 تا 36000 ولت است. تابلوهای فشار متوسط به صورت چند سلولی مونتاژ می شوند و اجزا و تجهیزات داخل آن شامل بدنه، کلید یا دژنکتور، کنتاکتور فشار متوسط، کلیدهای جداکننده زمین، باسبار، رله، لوازم اندازه گیری، ترانسفورماتور ولتاژ و جریان و تجهیزات کنترلی است.
تجهیزات به کار رفته در تابلو فشار متوسط باید از مواد مرغوب و استاندارد تهیه شود تا احتمال هر گونه حادثه ای به حداقل برسد. تابلو برق فشار متوسط در دو دسته تولید می شوند:
با توجه به فشار و ولتاژ مناسب اصلی ترین کاربرد این مدل از انواع تابلو برق در صنایع بزرگ و کارخانجات مختلف می باشد که در مقایسه با انواع ضعیف فیزوها و فشار بیشتری داشته و از همین جهت در طیف وسیعی از سیستم های الکتریکی و راه اندازی تجهیزات مربوط به آن ها مورد استفاده قرار می گیرد.
در این گروه از انواع تابلو برق ساختمان تجهیزات مختلفی از جمله کلیدهای جداکننده زمین، کلیدهای قدرت، کلید قطع بار، ترانسفورماتورهای اندازه گیری ولتاژ و جریان، کنتاکتورهای فشار متوسط و.. استفاده می شود.
تابلو برق فشار ضعیف در سطح ولتاژ کمتر از 1000 ولت تولید می شود. این تابلو برق شامل تجهیزات قطع و وصل فشار ضعیف، تجهیزات کنترلی، اندازه گیری، حفاظتی، نشانگر، تنظیم کننده است؛ تمام این تجهیزات به وسیله اتصالات به یکدیگر متصل می شوند.
ولتاژ نامی تابلوهای فشار ضعیف تا 690 ولت و ولتاژ سرویس تا 400 ولت است. اندازه، طرح و جنس این تابلوها بر اساس محل نصب و نوع کاربرد مشخص می شود؛ معمولا تابلو فشار ضعیف از جنس چدن و آهن و به صورت توکار، روکار، دیواری، ایستاده و سرپوشیده ساخته می شود. توجه داشته باشید که تجهیزات و سیم کشی داخل تابلو برق باید در دسترس باشد تا امکان تعمیر و بازرسی آن به راحتی فراهم شود.
اصلی ترین کاربرد این تابلو محافظت از مدارهای برق و تجهیزات به کار رفته در آنهاست که در انواع تاسیسات تجاری، صنعتی، ترانسفورماتورها، مدارهای تغذیه و.. استفاده می شود. این تابلو همچنین در پالایشگاه ها، ایستگاه های مبدل، ایستگاه های برق و.. کاربرد دارد.
برای ساخت تابلو برق فشار ضعیف که یکی از پرکاربردترین انواع تابلوهای برق است از تجهیزات مختلفی از جمله انواع ترانس ها، کنتاکتورها، شستی دوبل، میکرو سوئیچ، لیمیت سوئیچ، بی متال تک فاز و سه فاز، ترانس، کلیدهای اتوماتیک، انواع کابل ها و.. استفاده می شود.
تابلوهای فشار ضعیف سه دسته هستند:
تابلو برق دیواری معمولا در دو نوع توکار و روکار ساخته می شود؛ هنگام نصب این تابلوها به منظور سهولت و سرعت بخشیدن به نصب از فریم یا قاب استفاده می شود.
تابلو برق سلولی در دسته تابلو برق فشار ضعیف ایستاده قرار دارند که دارای درجه حفاظتی متنوعی هستند. رنگ و ضخامت ورق های استفاده شده در این تابلو ها اختیاری است و می تواند بنا به درخواست کاربران، تغییر کند؛ به علاوه می توان این تابلو ها را به صورت قطعات جداگانه ساخت و در محل مونتاژ کرد.
تابلو برق فشار ضعیف را با توجه به موقعیت قرارگیری آن نسبت به منبع تغذیه به چند دسته تقسیم می کنند:
تابلو برق های صنعتی بر اساس جنس محفظه باید چهار دسته تقسیم می شوند.
خاصیت فولاد کربن و ضد زنگ مقاومت بالای آن ها در برابر خوردگی، مواد شیمیایی و رطوبت است؛ همچنین فولاد ضد زنگ در برابر قارچ و باکتری نیز از مقاومت خوبی برخوردار هست. به همین دلیل از این دو ماده در ساخت تابلو برق صنعتی استفاده زیادی می شود.
این تابلو برق به دلیل جنس آلومینیومی دارای وزن سبک و هزینه کم است و در برابر خوردگی مقاومت بالایی دارد. در برابر ضربه مقاوم بوده و از قدرت انعطاف پذیری خوبی برخوردار است که سبب شده در محیط های نامساعد عملکرد خوبی داشته باشد. تابلو برق صنعتی آلومینیومی مانع از ایجاد تداخلات الکترومغناطیسی می شود.
پلی کربنات ماده ای غیر مغناطیسی، سبک و غیر رسانا است و در محیط های اسیدی و خوردگی مقاومت بالایی دارد. دقت کنید که تابلو برق پلی کربنات به مواد پاکننده حساس است.
تابلو برق های صنعتی از جنس فایبرگلاس را می توان در محیط های مرطوب نیز نصب کرد؛ همچنین فایبر گلاس در برابر مواد شیمیایی مقاوم بوده و محدوده دمایی خاصی ندارد.
تابلو برق صنعتی در محفظه داخلی اش تجهیزات زیادی اعم از کنتاکتور، کلیدهای جدا کننده، کلیدهای قدرت، رله های کنترل فاز، تایمر ها یا رله های زمانی و.. دارد که در ادامه مهم ترین آن ها به طور کامل برای تان توضیح داده شده است.
علاوه بر موارد گفته شده در بخش اجزای داخلی تابلو برق صنعتی، در این تابلو تجهیزات دیگری نیز وجود دارد که از جمله مهم ترین آن ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
وظیفه اصلی چراغ های سیگنال هشداردهندگی است که در صورت هر گونه مشکل در تابلو از رنگ چراغ سیگنال به راحتی می توان نوع خطای پیش آمده را تشخیص داد. در همین زمینه رنگ های مختلف چراغ سیگنال و معنی هر کدام از آن ها به صورت زیر است:
این تجهیزات همانند مورد قبل جهت اطلاع از خطر طراحی شده اند اما تفاوت شان در آن جاست که برای اعلام شرایط هشدار از فاصله دور کاربرد دارند و معمولا روی پنل ها یا ماشین آلات نصب می شوند.
به طور کلی مدارات تابلو برق صنعتی به دو دسته مدار اصلی و فرعی تقسیم می شود که به شرح زیر است:
تایمرها مجموعه کلیدهایی متشکل از کنتاکت های باز و بسته هستند که طبق تنظیمات انجام شده، پس از اتصال به منبع شروع به کار می کنند. تایمرهای تابلو برق صنعتی به طور کلی به انواع ریر تقسیم می شوند:
ترمینال ها در تابلو برق صنعتی انواع مختلفی دارند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
شینه یک نوار فلزی در تابلو برق صنعتی می باشد که تجهیزات ولتاژ بالا را به تجهیزات ولتاژ پایین در مخزن باتری متصل کرده و برای توزیع فاز در تابلو کاربرد دارد. شینه ها در دو نوع نول (جهت توزیع فاز نول) و نوع ارت (جهت توزیع و تقسیم مدارات) تولید می شوند که قابلیت استفاده به جای کابل را خواهند داشت. مقره نیز بخشیست که جهت اتصال شینه به بدنه و عایق کردن هادی ها و قطعات مختلف کاربرد دارد.
اجزای مختلف تابلو برق صنعتی را به راحتی می توان توسط یک فرد متخصص و ماهر نصب کرد اما در هر حال باید توجه داشته باشید که تمامی این تجهیزات اعم از ترانس ها، فیوزها و.. باید به گونه ای نصب شوند که همگی در جای اصلی، با فاصله مشخص و در محفظه های مخصوص شان قرار گیرند. همچنین امکان دسترسی به تمام تجهیزات باید از جلوی تابلو امکان پذیر باشد.
استانداردهای تابلو برق صنعتی در زمینه های مختلفی چون ساخت، پیاده سازی، طراحی، حمل و جا به جایی، انبارش، نصب، تعمیر و جابه جایی تدوین و تعیین شده اند. استانداردهای کلی در مورد تابلو برق و صنایع الکترونیک مربوط به استانداردهای IEC و IEEE و ANSI می شوند و برای تابلو برق فشار متوسط و ضعیف بهترین و کامل ترین استاندارد، استاندارد IEC است.
بر اساس قوانین استاندارد جهانی موارد زیر باید برای تابلو های برق صنعتی مورد توجه قرار بگیرد:
علاوه بر این موارد برای قسمت های مختلف نیز استاندارد تابلو برق صنعتی در نظر گرفته شده است. که در زیر به آن ها اشاره می کنیم.
بدنه باید از جنس مرغوب ساخته شده باشد، باید قفل ها به صورت اصولی روی درب ها نصب شده باشد و از لوله های استیل برای درب ها استفاده شود.
باید انواع کلید ها به گونه ای نصب شوند که تابلو ساز برق صنعتی و دیگر افراد بتوانند به راحتی این کلید ها را تعمیر و با تعویض کنند. دما نیز برای نصب و انتخاب کلید ها بسیار مهم است. از این رو باید دمای مناسب برای کلید ها وجود داشته باشد. هم چنین باید کلید قدرت تا عملکرد های ۲۰۰۰ بار نیازی به تعویض نداشته باشند.
از دیگر قطعات و وسایل مهم انواع تابلو صنعتی از جمله تابلو برق سه فاز صنعتی کنتاکتور ها و ترانس ها است. این قطعات باید با کیفیت ارائه شوند تا بتوانند جریان را به درستی تحمل کنند و خسارتی را برای تابلو برق به وجود نیاورند. علاوه بر دقت به ولتاژ و کنتاکت نکردن باید از کابل ها و سیم های پلی اتیلن استفاده شود که تا ۱۰۰۰ ولت را هم بتوانند تحمل کنند.
علاوه بر اینکه باید قطعات با کیفیت را برای تابلو صنعتی استفاده کرد، نیاز است تا موارد ایمنی را برای تابلو و نصب آن در نظر بگیریم. درواقع برقراری امنیت برای انواع تابلو برق باید بسیار با اهمیت دیده شود. به عنوان مثال باید از اتصالات و محکم بودن آن اطمینان حاصل کرد، نباید هیچ گونه سوراخ یا خوردگی در بدنه وجود داشته باشد، تابلو برق نباید نزدیک به مکان گرم یا آتش سازا قرار بگیرد، هم چنین باید اتصالات به زمین تابلو هم کاملا برقرار باشد، دریچه های حفاظتی باید در قسمت های الکتریکی بسته باشد و از رله ها در مدار کنترل نباید به کار گرفته شود.
برای نصب نیز نباید خاک یا چربی در محل نصب و اتصالات وجود داشته باشند. اندازه سیم کشی باید تعیین شود و سیم کشی برای مدارها نیز آماده شوند. شماره گذاری باید برای سلول ها انجام گیرد و از تمامی قطعات بعد از نصب باید آزمایش و امتحان انجام گیرد. هم چنین محل درست برای تابلو برق باید وجود داشته باشد.
تابلو برق صنعتی یکی از اجزای حیاتی هر کارخانه و صنعتی است. برای ساخت تابلو برق صنعتی، باید به چندین عامل توجه کرد تا بهترین نتیجه را در برابر خطرات برق و نیز عملکرد بهتر دستگاه ها و تجهیزات برقی صنعتی حاصل کنیم.
ابعاد تابلو: ابعاد تابلو برق صنعتی بستگی به مقدار و نوع تجهیزات برقی و ماشین آلات دارد که در داخل آن قرار دارند. اما با توجه به اینکه این تجهیزات باید به راحتی کنترل شوند، از طراحی بهینه و مناسب برای آنها حتی در فضای کوچک نیز باید استفاده کرد.
مواد ساخت: مواد استفاده شده در ساخت تابلو برق صنعتی باید مقاوم و باکیفیت باشند. استفاده از مواد باکیفیت در ساخت تابلو برق صنعتی، می تواند خطرات برقی را به حداقل برساند و همچنین باعث بهبود عملکرد دستگاه های صنعتی شود.
سیستم خنک کننده: تابلو برق صنعتی به دلیل تولید حرارت، نیاز به سیستم خنک کننده دارد. سیستم خنک کننده باید طوری باشد که در همه شرایط، حرارت تابلو برق صنعتی را کنترل کند و برای طولانی مدت به دستگاه های صنعتی خدمت کند.
پوشش: یکی از عوامل مهم در طراحی تابلو برق صنعتی، پوشش آن است. پوشش باید قابلیت مقاومت در برابر خطرات مختلفی مانند آب، خاک، گرد و غبار، اشعه ماوراء بنفش و تغییرات دمایی را داشته باشد.
قابلیت دسترسی: برای کنترل تجهیزات و سیمهای برقی درون تابلو، نیاز به دسترسی سریع و راحت دارند. بنابراین، در طراحی تابلو برق صنعتی باید به این نکته توجه شود که کارشناسان برای تعمیر و نگهداری بتوانند به راحتی وارد تابلو شوند و با مشکلات موجود در آن روبرو شوند.
بهره وری انرژی: در طراحی تابلو برق صنعتی باید به بهره وری انرژی نیز توجه شود. با استفاده از تجهیزات الکترونیکی اصولی و برقرسانی مناسب، میتوان بهرهوری بالایی در استفاده از انرژی الکتریکی را داشت.
با توجه به این مشخصات، می توان به این نتیجه رسید که طراحی تابلو برق صنعتی باید به صورت شخصیسازی و با توجه به نیازهای هر شرکت و صنعتی خاص بوده و هر تابلو برق صنعتی می بایستی به طور دقیق و بر اساس استانداردهای مشخص شده در حوزه برق صنعتی ساخته شود. با توجه به این نکات، احتمال حوادث و مشکلات ناشی از خطرات برقی در دستگاه های صنعتی به حداقل ممکن میرسد و بهرهوری و عملکرد بهتر این دستگاهها تضمین می شود.
هرچند که انواع تابلو برق صنعتی با توجه به نوع شان مزایا و معایب خاصی دارند که در اکثر آن ها مشترک است. مثلا انواع تابلو برق های صنعتی غالبا از ایجاد نشتی جریان جلوگیری کرده و علاوه بر اصلاح ضریب توان امکان کنترل دستی یا اتوماتیک را نیز برای اپراتور فراهم می کنند.
همچنین اکثر معایب مشترک در تابلوها شامل مواردی مانند سنگینی در انواع بزرگ، هزینه های نگهداری، فرسودگی در صورت استفاده مداوم و طولانی و.. می باشد. در ادامه مزایا و معایب این تابلوها با توجه به انواع مختلف بیان شده تا در صورت نیاز بتوانید از آن ها کمک بگیرید:
مزایا : عدم نیاز به تکیه گاه و دسترسی راحت | معایب : سنگین بودن انواع بزرگ و صنعتی
مزایا : تقسیم بندی مدارات و نظم بالا | معایب خاصی ندارد
مزایا : کاهش هزینه ها، افزایش طول عمر تجهیزات | معایب : قابلیت انتقال ولتاژ تنها تا ۱۰۰۰ ولت
مزایا : ضریب ایمنی بالا، مقاوم در برابر شرایط محیطی | معایب خاصی ندارد
مزایا : امکان حفاظت از تجهیزات و افزایش طول عمر | معایب : امکان فرسودگی به علت بودن در معرض هوا، نور خورشید، باران و..
مزایا : امکان دسترسی به بخش های مختلف تابلو | معایب : بالا بودن هزینه تعمیرات و نگهداری
مزایا : نمای مطلوب و قابلیت نصب به صورت توکار و روکار با توجه به نوع کاربری و محیط | معایب : نداشتن دسترسی به بخش پشتی تابلو، اندازه بزرگ در انواع صنعتی
مزایا : دسترسی به تجهیزات از پشت تابلو و قابلیت رویت مستقیم تجهیزات | معایب : گران بودن تابلو
علاوه بر اینکه قیمت تابلو صنعتی کوچک مانند قیمت تابلو برق صنعتی سه فاز کوچک کمتر از دیگر انواع تابلو است، مکانی که باید نصب آن ها انجام شود نیز باید مخصوص باشد. معمولا در کارگاه های صنعتی که تعداد ماشین آلات زیاد نیست یا در اماکن تجاری که کاربران زیادی نداشته باشند، می توان از تابلو های کوچک استفاده شود. از این تابلو ها جریان کمتری از برق می گذرد. از این رو قطعات آن به گونه ای طراحی و انتخاب می شوند که برای همین اندازه از جریان تحمل داشته باشند.
درجه حفاظت یا IP که مخفف شده عبارت Ingress Protection است نشان دهنده درجه حفاظت محصول در برابر ذرات مایع، جامد و فشار است. رقم اول در این درجه که به صورت یک عدد دو رقمی نمایش داده می شود، مربوط به درجه حفاظت ذرات جامد و رقم دوم مربوط به درجه حفاظت مایعات است. عدد دهگان در این عدد از ۰ تا ۶ و عدد یکان از ۰ تا ۸ شماره گذاری می شود که معنی هر کدام از آن ها به شرح زیر است:
عدد دهگان درجه حفاظت
عدد یکان درجه حفاظت
جنس بدنه تابلو برق از مواد مختلفی چون فلز، کامپوزیت، پلاستیک، پلی کربنات و فایبرگلاس ساخته می شود که بسته به ویژگی هایی که دارند می توانند کاربردهای متفاوتی داشته و در محیط های مختلفی نصب شوند.
برخورداری مهندسان برق در واحدهای صنعتی از دانش عیب یابی تابلو برق بسیار اهمیت دارد؛ زیرا در صورت معیوب بودن تابلو برق خسارات زیادیبه واحد مربوطه وارد خواهد شد. برای عیب یابی مشکل پیش آمده در تابلو برق اولین کار بررسی کلید تصلی تابلو برق است. اگر زبانهی کلید اتوماتیک MCCB در وسط قرار گرفته بود یعنی کلید اصلی در حالت فالت قرار گرفته و باید رفع شود.
عوامل مختلفی چون اتصال کوتاه، آسیبدیدن کلید، اضافه بار و تیغه های کمکی داخل کلید می توانند حالت فالت را ایجاده کرده باشند. بعد از اینکه متوجه شدید حالت فالت از چه طریقی ایجاد شده است، کلید اصلی را وصل کنید؛ البته برای رعایت ایمنی باید ابتدا کلیدها و فیوزها را قطع نمایید. سپس مراحل زیر را انجام دهید:
نصب و راه اندازی تابلو برق صنعتی نیاز به تخصص و آموزش دارد و باید توسط افراد کاربلد و مهندسانی که با تجهیزات برقی آشنایی دارند انجام شود. تابلو برق صنعتی به صورت های مختلفی مانند ایستاده و دیواری نصب می شوند که براساس نوع ولتاژ نحوه نصب و بستن متفاوتی دارند. به طور کلی نصب تابلو برق صنعتی شامل مراحل زیر است.
خرید تابلو برق صنعتی و سفارش آن یکی از مهم ترین کارهایی است که یک واحد صنعتی آن را انجام می دهد. از این رو نیاز است قبل از خرید انواع تابلو برق صنعتی به نکات یا مواردی توجه کنیم. ابتدا باید ابعاد تابلو را مشخص کنید.
با توجه به مکانی که قرار است تابلوی برق صنعتی در آن جا قرار بگیرد و تعداد قطعات مورد استفاده در آن باید مشخص شود که ابعاد چه اندازه باید باشد. بعد از آن به نوع تابلو می رسیم. شما باید برای شرکت سفارش دهنده به وضوح مشخص کنید که چه نیازی به تابلو برق صنعتی دارید و قرار است برای چه مواردی از آن استفاده شود.
سپس باید قطعات مورد استفاده در آن مشخص شود. هرگونه فیوز، رله، کنتاکتور، کلید های حفاظتی، سیم، وسایل اندازه گیری و غیره باید کاملا مناسب تابلو برق صنعتی بوده و با کیفیت بالا برای آن در نظر گرفته شود. شرکت ساخت تابلو برق باید قبل از ساخت نقشه تابلو را به صورت کامل کشیده و آن را به خریدار تحویل دهد و شمای کلی کار به همراه نتیجه را به وی نشان دهد. هم چنین باید از افراد متخصص و کاملا آشنا به ساخت تابلو برق صنعتی برای این کار استفاده کند.
پیش از خرید تابلو برق صنعتی موارد زیادی وجود دارد که توجه به آن ها شما را در زمینه انتخابی مناسب و کاربردی یاری خواهد کرد. از همین جهت پیشنهاد می کنیم که پیش از خرید حتما به موارد زیر توجه داشته باشید:
مدل محصول را باید با توجه به نوع کارایی آن انتخاب کنید. زیرا تابلوها انواع مختلفی از جمله ایستاده، کشویی، ثابت، دیواری و.. دارند که انتخاب آن ها تا حد زیادی به کارایی، و محل نصب تابلو بستگی دارد.
تابلو برق صنعتی نیز مانند هر تجهیزات دیگری با متریال های مختلفی از جمله فلز، آلومینیوم، پلاستیک و.. طراحی می شوند که هر کدام برای شرایطی خاص کاربرد دارند.
اگر پیش از خرید تابلو ابعاد و اندازه مد نظرتان را به درستی مشخص نکنید، دچار ضررهای زیادی خواهید شد و احتمالا محصول خریداری شده چندان برای تان کاربردی نخواهد بود.
یکی دیگر از موارد بسیار مهم هنگام خرید توجه به محل نصب تابلوست. بدون شک ویژگی های تابلوی مناسب برای نصب در محیط های خارجی کاملا با انواع مناسب فضای داخلی متفاوت است که باید آن را در نظر بگیرید.
از آنجایی که حرارت محیط به صورت مستقیم روی عملکرد تجهیزات الکتریکی تاثیر دارد، لذا شما باید تمامی موارد دخیل در این زمینه را بررسی کرده و با توجه به دمای محیط تابلوی مناسب را انتخاب کنید.
اینکه تابلو برق صنعتی انتخاب شده قابلیت تطبیق پذیری بالایی داشته باشد بسیار مهم است، زیرا این موضوع به شما کمک می کند تا در صورت نیاز بتوانید تغییرات ساختاری مد نظرتان را ایجاد کرده و یا با توجه به تکنولوژی های جدید روز، از تجهیزات جدید در آن ها استفاده کنید.
از دیگر مواردی که افراد قبل از سفارش و خرید تابلو برق صنعتی باید از آن آگاهی داشته باشند، قیمت و هزینه ساخت است. قیمت تابلو برق صنعتی هم به عوامل بسیاری بستگی دارد. اولین و مهم ترین آن ها ساده بودن یا پیچیده بودن آن است. به عبارت دیگر انواع در قیمت نقش اساسی دارند. زیرا هرچقدر تابلو برق پیچیده تر باشد به زمان و زحمت بیشتری برای ساخت نیاز است و تعداد قطعات استفاده شده نیز در آن بیشتر می شود.
از طرفی قیمت ساخت تابلو برق به برند و کیفیت قطعات استفاده شده در آن هم بستگی دارد. اگر قطعات خارجی و با کیفیت بالا باشند، نیاز به پرداخت هزینه بیشتر داریم. از این رو بهتر است تا از مراکز فروش تابلو برق صنعتی به صورت روزانه از لیست قیمت تابلو برق صنعتی و انواع آن آگاه شویم.
در این صورت شما می توانید با شرکت درباره تابلو برق صنعتی مورد نظر خود صحبت کنید و مشاوره های لازم را گرفته و سپس قیمت کلی تابلو بر اساس حق الزحمه ساخت و قطعات مورد استفاده برای شما برآورد و تخمین زده شود.
عوامل مختلفی در تعیین هزینه و قیمت انواع تابلو برق صنعتی نقش دارند که از آن جمله می توان به جنس تابلو برق، مساحت و حجم محفظه تابلو برق صنعتی، لوازم و تجهیزات مورد استفاده برای ساخت انواع تابلو برق صنعتی، نوع مارک و برند هر یک از انواع تابلو برق و کیفیت و ولتاژی طبق آن تابلو برق های صنعتی طراحی و ساخته می شوند اشاره کرد. علاوه بر این موارد بسته به مکان نصب و حساس بودن قطعات الکتریکی در آن مکان، جریان و ولتاژ عبوری می تواند قیمت و هزینه راه اندازی و نصب تابلو برق صنعتی متفاوت باشد.
چنانچه تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در مورد قیمت انواع تابلو برق صنعتی، تجهیزات، هزینه نصب و راه اندازی تابلو برق هستید می توانید با شرکت تماس بگیرید.
شرکت تابلو سازی برق صنعتی با داشتن تجربه و تخصص در زمینه طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی، ویژگی هایی را دارد که آن را از سایر شرکت ها متمایز می کند.
اولین ویژگی شرکت تابلو سازی برق صنعتی، توانایی طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی با کیفیت بالا و بهرهوری بالا است. با استفاده از تجهیزات و تکنولوژیهای پیشرفته، شرکت توانایی پاسخ به نیازهای هر صنعتی را دارد و بر اساس استانداردهای مشخص در حوزه برق صنعتی، تابلو برق صنعتی را طراحی و ساخت میکند.
ویژگی دیگر شرکت تابلو سازی برق صنعتی، ارائه خدمات پس از فروش است. با داشتن تیم فنی مجرب و بازرسی تخصصی، این شرکت به مشتریان خود خدمات پشتیبانی و تعمیرات را ارائه میدهد. این امر باعث میشود که مشتریان بتوانند با آرامش خاطر، از تابلو برق صنعتی خود استفاده کنند و در صورت بروز هرگونه مشکل، به سرعت و با کیفیت بالا تعمیرات را انجام دهند.
همچنین، شرکت تابلو سازی برق صنعتی به دلیل تمرکز بر روی کیفیت و بهرهوری، از مواد با کیفیت بالا استفاده میکند و با توجه به نیازهای مشتریان، تابلو برق صنعتی را طراحی و ساخت میکند. با توجه به این ویژگی ها، انتخاب شرکت تابلو سازی برق صنعتی برای طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی، بهترین گزینه خواهد بود.
در این مقاله تلاش کردیم اطلاعات مفید و کاربردی را در مورد انواع تابلو برق صنعتی، کاربردهای آن، جنس تابلو برق و تجهیزات داخلی آن در اختیار شما قرار دهیم. در پایان مقاله نیز به نحوه عیب یابی و چگونگی نصب و راه اندازی تابلو برق صنعتی پرداختیم و گفتیم که قیمت تابلو برق صنعتی به عوامل گوناگونی بستگی دارد و هر تولید کننده ای با توجه به نوع و جنس تابلو برق صنعتی که می سازد می تواند آن را در قیمت های متفاوتی به بازار عرضه کند. برای اطلاع دقیق از قیمت تابلو برق صنعتی با شرکت تماس بگیرید.
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد شرکت ساتل تابلو آسیا محفوظ است
© 2021 SATELTABLO.COM ALL RIGHTS RESERVED
درود بر شما ، برای گفت و گو لطفا با کارشناس ما ارتباط برقرار کنید و یا در ساعات اداری با شماره 02157718 تماس حاصل فرمایید.