• خانه
  • بلاگ
  • تابلو سلول ریتال چیست و چه کارایی دارد؟ بررسی استاندارد ها و ابعاد استاندارد تابلو برق ریتال
تابلو سلول ریتال چیست و چه کارایی دارد؟ بررسی استاندارد ها و ابعاد استاندارد تابلو برق ریتال

تابلو سلول ریتال چیست و چه کارایی دارد؟ بررسی استاندارد ها و ابعاد استاندارد تابلو برق ریتال

تابلو سلول ریتال یکی از پرکاربردترین نوع تابلو برق های صنعتی مورد استفاده در کارخانجات، ادارات، بانک ها، فروشگاه ها و صنایع است. از تابلو برق سلول ریتال در محل هایی با فضا و آمپر مصرفی کم استفاده می شود. کاربرد این تابلو برق مانند تابلو برق سیواکن است ولی مونتاژ و ساخت آن با کوپل مکانیکی سلول های جدا راحت تر است.

 

انواع تابلو برق سلول ریتال

تابلو برق سلول ریتال براساس نوع طراحی و کاربرد در سه نوع ساخته می شود.

  1. تابلو برق سلول ریتال دیواری : تابلو برق سلول ریتالی دیواری در دو مدل AEو CM طراحی و ساخته می شود. این دو مدل تابلو سلول ریتالی دیواری و دارای ابعاد مختلف هستند و مدل تابلو CM در ابعاد بزرگ و دارای دو در تولید می شود.
  2. تابلو سلول ریتالی ایستاده : تابلو برق سلول ریتالی ایستاده در دو مدل PS4000 و ES5000 طراحی و ساخته می شود. تفاوت های این دو مدل بسیار زیاد و دارای ویژگی های خاصی هستند.
  3. تابلو سلول ریتال ایستاده مدل PS4000 : در تابلو سلول ریتال مدل PS4000 به راحتی می توان تعدادی سلول را در کنار یکدیگر قرار داد و محفظه تابلو برق را براساس ابعاد تعیین شده تولید کرد. دیواره پشتی و پهلویی این مدل تابلو سلول ریتالی یکپارچه نیست و به با پیچ به یکدیگر وصل می شوند. بنابراین قابل افزایش در ابعاد است.
  4. تابلو سلول ریتال ایستاده مدل ES5000 : تابلو سلول ریتالی مدل ES5000 دارای دیواره یکپارچه در پشت و پهلوی این نوع تابلو برق است و می توان بعدا ابعاد آن را گسترش داد. یکی از مزیت های تابلو سلول ریتال مدل ES5000 این است که نسبت به تابلو سلول ریتال مدل  PS4000 ارزان تر و به دلیل دارا بودن دیواره های یکپارچه درجه حفاظت بالاتر را در تابلو برق ایجاد می کند.
  5. تابلو برق طرح ریتال پیانویی یا اپراتوری : تابلو برق سلول ریتالی اپراتوری در امور کنترلی و مانیتورینگ کاربرد دارد. صفحه های نمایشگر و صفحه کلید کنترل می تواند بر روی این نوع تابلو برق سلول ریتالی قرار گیرد. در فیدرهای خروجی این نوع تابلو سلول ریتالی از فیوز مینیاتوری و کلید کامپکت استفاده می شود. در صورتی که در فیدرهای خروجی از کلید کامپکت استفاده می شود باید جریان برق بیشتر از 250 آمپر و از باس بار استفاده شود.

مشخصات استاندارد تابلو سلول ریتال

  • تابلو سلول ریتالی دارای سه کلید است.کلید وسطی برای کوپلر و کلیدهای کناری برای ورودی کاربرد دارند.
  • در صورتی که برق شهری قطع شود، کلید دوم به وسیله کوپلر وصل و برق وسایل الکتریکی تامین می شود.
  • در طرفین تابلو سلول ریتالی سلول های خروجی قرار دارند. در صورتی که خروجی ها زیاد شود باید به طرفین تابلو برق تعدادی سلول اضافه شود.
  • شینه ها در پشت تابلو برق قرار دارند و به وسیله سیم یا کابل فیوزها به شنیه اصلی وصل می شوند.
  • شینه کاری تابلو برق در بخش پشت تابلو انجام و از مسیر زیر فیدرها به کلید اصلی و خروجی کلید به شینه اصلی وصل می شوند.
  • رنگ استاندارد برای این نوع تابلو برق RAL7035 و RAL7032 است و رنگ RAL 7035 روشن تر است.
  • ضخامت استاندارد برای بدنه تابلو برق سلول ریتال 1.5 میلیمتر و ضخامت درها 2 میلیمتر است.
سخن پایانی

با توجه به مطالبی که در مورد تابلو برق سلول ریتالی بیان شد در مکان هایی که فضای کمی وجود دارد، از تابلو برق سلول ریتالی با توجه به نوع کاربرد و اصول استاندارد استفاده شود. قبل از هر اقدام برای خرید تابلو برق سلول ریتالی با کارشناسان متخصص شرکت ساتل تابلو آسیا تماس بگیرید تا مشاوره های لازم را به دست آورید. شرکت ساتل تابلو آسیا بهترین خدمات و محصولات را به مشتریان ارائه می کند.

 
انجمن صنفی تابلو برق
ایزو ۹۰۰۱
سندیکا تولید تابلو برق
ارتباط با ساتل تابلو آسیا

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد شرکت ساتل تابلو آسیا محفوظ است
© 2021 SATELTABLO.COM ALL RIGHTS RESERVED

درود بر شما ، برای گفت و گو لطفا با کارشناس ما ارتباط برقرار کنید و یا در ساعات اداری با شماره 02157718 تماس حاصل فرمایید.

آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم
Close and go back to page